sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Helsinki International Horse Show

Krista ja Santeri voittoradalla 
Horse Show`ssa Hartwall Arenalla.
Tänä vuonna Horse Show ajoittui syyslomalle. Syyslomani alkoi Perfect Boyn kanssa ratsastusvalmennuksella, jonka jälkeen suuntasimme yhdessä valmentajani Krista Välimaan kanssa Helsingin jäähallille. Krista on ollut monesti mukana kilpailemassa Horse Show`ssa ja viime kerralla, pari vuotta sitten voittanut siellä

Olin katsomassa Horse Showta viime vuonna ensimmäistä kertaa, tunnelmat oli silloinkin huikeat, mutta tänä vuonna olin paremmin sisällä hevosmaailmassa, koska meillä on nyt oma kilpahevonen; kiinnitin huomiota hevosten liikkeisiin ja ratsajien valintoihin, joita kävimme katsomassa tänä vuonna myös verkka-alueella. 

Näimme paljon tuttuja hevosihmisiä, kuten naapuritallin Inki, joka kasvattaa täysiverisiä hevosia. Näiden upeiden hevosten laitumille aukeaa tie suoraan meidän pihasta, katso blogijuttuni peltolenkillä
Mukana Horse Show`ssa oli myös Ben Simonsèn Savijärven kartanon tallilta, jossa meidän Perfect Boy asuu (muistatteko master-ratsukon viimejutustani hubertusratsailla ja vauhdikkaan valjakon valjakkokisoissa - se oli Ben). Ben esiintyi Horse Show`n valjakkonäytöksessä kasvattihevosensa kanssa. Ben on ollut myös valjakkoajon maailman ranking listan ykkösenä! 
Paikalla oli myös Katja Ståhl, jonka heppablogia seuraan. Oli kiva nähdä Katjan blogin päähenkilö, eli tamma nimeltä "Pullukka" viimein livenä! 
Tapasimme myös näyttelijä, tuottaja Olga Temosen, joka pitää tallia Iitissä ja kirjoittaa blogia "Olgan kotona". Äiti on kuvannut Olgaa pariin eri mainoskampanjaan. Olga on tulossa viikon päästä moikkaamaan myös meidän Perfect Boyta :) 

Näimme myös paljon muita tuttuja Savijärven kartanon tallilta ja kartanon catering oli hoitamassa vippiaition tarjoiluja. Tunsin oloni todella kotoisaksi ja olisin voinut jäädä Horse Show`hun vielä vaikka viikoksi!!! 


Joistain hevosista minulle tuli mieleen ihan meidän Perfect Boy. Horse Show`n esteluokissa oli muutamia Perfect Boyn sukulaisia. (Perfect Boyn isä on kuuluisa esteratsu Even for Pleasure)
Kouluratsastusosuus.
Hevoset lähtee ylittämään huimia 160 cm esteitä. Korkeushyppykilpailussa viimeistä estettä nostettiin jopa sen yli. 
Verkkakentällä saatiin nähdä miten hevosia lämmiteltiin ja miten ne reagoivat muihin hevosiin. 


©Saga



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti