lauantai 10. joulukuuta 2016

Luukut 5 - 10

 Terveisiä Lontoosta, avasin joulukalenterin luukkuja Lontoossa joka päivä ja nyt kun olen takaisin täällä Suomessa voin taas jatkaa joulukalenteri -maratonia! 

Joulukuun viidentenä päivänä joulukalenteristani tuli kynsiviila. Sillä on 4 eri valmisteluvaihetta kiiltäviin kynsiin. Kynsiviilasta inspiroituneina otettiin Lontoon ystäväni Saaran kanssa kynsien kasvatuskilpailu - katsotaan ensivuonna kenellä on pidemmät kynnet ;)

BUFF YOURSELF BEAUTIFUL
Kuudennen päivän luukku sisälsi... No mitäs muutakaan kuin kynsilakan, tottakai kynsiviilan jälkeen SE! En itse ole kynsilakan käyttöhirmu, koska inhoan kun kynsilakka kuluu ja siitä tulee kynnen päällä kökkö. Body Shopin Colour Crush kuitenkin sopii jouluun, joten kyllä sitä pitää ainakin testata!

DIP INTO THE SHIMMER POT AND DAZZLE
9. ja 7. -luukuista tuli kasvovoiteita; yhdeksännestä luukusta tuli kasvoille yövoide ja seitsemännästä päivävoide. Ne sopivat kaikille ihotyypeille ja sisältävät E-vitamiinia ja tuoksuvat raikkailta. Näistä olen ERITTÄIN innoissani, etenkin nyt ihosta huolehtiminen on kaikista tärkeintä!

7. BEAUTY FULL WITH NO ADDED BULL 
9. WHEN YOU WISH UPON A STAR
Luukku 8. Ennen voiteen laittamista iholle, iho on AINA pestävä. Ja tällä The Body Shopin luonnonmukaisella kasvoliinalla ihon kuivaaminen on super pehmeää ja luonnollista #natural #peace

FOR THE DOWN-TO-EARTH GODDESS IN YOU
Luukusta 10 = EYELINER. En erityisesti käytä meikkiä, enkä tarvitse eyelineria. Se on ensimmäinen tuote, jota minä en luultavasti tarvitse ollenkaan ja se voi päätyä joululahjapakettiin jollekin toiselle... Tämä eyeliner tekee tarkkaa jälkeä ja sopii oikeastaan kenelle vain, joka on tottunut käyttämään hiukan vahvempaa silmämeikkiä.

ENRICHED WITH THE FINEST NATURAL INGREDIENTS
©Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti