torstai 10. syyskuuta 2015

Jännitys tiivistyy

Tofu ja pennut vatsassa päiväunilla.
O-ou! Näiden muutaman viikon sisällä Tofun vatsa on alkanut kasvaa ihan silmissä. Tofusta on myös tullut tavallista rauhallisempi ja mietteliäämpi. Yleensä Tofu tulee heti paikalle kun otan hamsterini olohuoneen pöydälle. Nyt Tofu sen sijaan vähän nuuskuttaa ja jää  mielummin  petiinsä makaamaan. Nyt uskoisin Tofun todella olevan kantavana.


22 elokuuta kävimme Tofun, Äidin, Pikkuveljeni ja hyvän ystäväni Ellan kanssa ultraamassa Tofua eläinlääkärissä. Myöhästyimme vähän ja meidän piti odottaa muutama ylimääräinen minuutti. Jännitys iski kurkussa asti. Sitten oli meidän vuoro. Menimme Tofun ultraajan perässä pimeään huoneeseen, jossa Tofu piti laittaa selälleen semmoisen kaarevan patjan päälle. Tofu ei rimpuillut ollenkaan, päinvastoin. Tofun vatsan kohdalta trimmattiin jonkun verran karvoja ja sitten siihen laitetiin geeliä ja alettiin tutkimaan ultralla, olisiko Tofulla pentuja. Heti alkuun löysimme vatsasta jo kaksi pentua ja kun tutkimme lisää, pentuja tuli esiin kuin sieniä sateella. Tofun ultraaja sanoi, että Tofulla on ainakin yli viisi pentua ja ruuan voisi vaihtaa “penturuokaan”. Ei muuta...


Olimme Ellan kanssa hypitty niin, että autoon mennessä jalkoja särki. No mutta nyt tiedämme mitä meille on tulossa. Olen jo ajatellut pentujen nimiä: Kurttu, pikku-fruity, Turbo, Klenkka, Spurtti, Vilperi (vilu). Keksin Tofun pennuille myöskin erilaisia kaulapantoja. Niissä ei tarvinnut muuta kuin virkata ja panta oli valmis.

Synnytystä odottaessa jännitys tiivistyy...

Tofu tiineysultrassa elokuussa 2015

© Saga


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti