keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Koiranpennut

Olemme nyt kaikki varattuja!

Koiranpennut täyttivät tänään kolme viikkoa ja painavat jo yli kaksi kiloa (syntyessään painoivat vain puolisen kiloa). Pentuja pystyy hädin tuskin enää punnita talous vaakalla. Nyt pennut harjoittelevat kävelemään ja ottavat mittaa toisistaan. Hampaita on alkanut ilmestyä pikkuhiljaa ja sen kyllä huomaa! Kuten sanonta käy "rakkaalla lapsella on monta nimeä", niin on myös näillä söpöläisillä monia nimiä, katso kuvista kuka on saanut uuden pentunimen ja kenellä on ollut osuva nimi jo alusta asti.

Kaikille pennuille on löytynyt hyvät kodit, ainoastaan jos varauksia peruuntuu on mahdollisuus saada americanbulldoggin pentuja meiltä. Jos haluaa ajoissa varata pennun, voi ottaa yhteyttä kohdasta "yhteystiedot" niin lisäämme tiedot varauslistalle ja äiti palaa asiaan kun meille seuraavaksi syntyy pentuja. Muussa tapauksessa kannattaa tiedustella pentuja americanbulldog kasvattajilta, ainakin Petellä on syntynyt kaksi pentuetta nyt samaan aikaan: Pete`s Bulldog: http://www.petesbulldog.com/ tai Snow White:  http://www.snowwhiteamericanbulldogs.com/



Tofun pennut syntymäjärjestyksessä


Ponkes, Madame, Madde

Ponkes - Madame, Madde sai uuden kutsumanimen, koska hän on niin oman arvonsa tunteva leidi. "Madde" ei vingu ikinä turhasta ja jos saan iskän ja äidin puhuttua ympäri hän saattaa jäädä meille ;) 



Kurttu

Kurttu - on varattu espoolaiseen vauvaperheeseen, jossa on aiemmin asunut 

staffordshirenbullterrieri


Perhe ihastui Kurttuun, koska Kurtulla oli niin suuret ja hienot mustat täplät. Nyt täpliä reunustaa pieni harmaa raja, Kurtun yhdestä täplästä saattaa tulla sydämmen muotoinen.




Spurtti, Jääkarhu, Jätski

Spurtti - Jääkarhu, Jätski, sai uuden nimen, koska "Jääkarhu" on kokonaan valkoinen, suuri ja leppoisa. "Jätskille" näyttäisi tulevan jäänsininen silmäkin. "Jätski" on varattu entiselle englanninbulldoggi kasvattajalle, koirakokemusta bulldogeista löytyy.


Pinkki
Pinkki - nukkui pois vain parin päivän vanhana. 


Blondi
















Blondi - menee sijoitukseen Jokelaan, lapsiperheeseen, jossa on aiemmin ollut 
jackrussellinterrieriBlondilla on pentueen pisin kuono ja pienenpieni ruskea täplä silmäkulmassa.
Pikku-Fruity, Pikku-Fighter

Pikku-Fruity - Pikku-Fighter, muuttui fruitysta faitteriksi, koska hän syntyi pentueen pienimpänä ja taisteli itsensä eloonjäämiseksi ja oppi ensimmäisenä kurittamaan muita. "Ruitti" on suloinen nuollessaan kättä tai poskea. "Ruitti" on varattu Lappeenrannassa asustavaan lapsiperheeseen, jossa on kokemusta mm. sekarotuisista koirista. 



Dj. Räppäri

Dj. Räppäri - saa kodin Helsingistä. Perheessä on neljä lasta ja kokemusta 
dobermanneistaRäppärillä on koko pentueen suloisimmat silmät, koska ne ovat iloiset ja elokkaat. Räppäri on pikkuveljeni Pyryn ehdoton suosikki!




Deadline - syntyi viimeisenä ja kuolleena 16.9.2015 

Deadlinen muistolle. 





©Saga         
                                                  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti